Monday, 23 January 2017

Vivix Punca Pesakit Kanser Diabetis Gout Stroke Leukimia


 [VIVIX DI IKTIRAF SUPER EXCELLENT BRAND]

"Orang kata kalau nak tahu madu asli ke tidak, gi letak kat freezer (bahagian beku). Kalau beku, maksudnya ada campuran gula.

Cuba korang test letak Vivix kat bahagian sejuk beku. Tengok sendiri apa hasilnya,
Dulu,mula-mula saya dapat tahu tentang ujikaji ni, saya rasa macam..hmm.. betul ke Vivix tak beku .. Okey, saya pun test.

Amazing. Vivix memang tak beku walau berjam-jam dalam freezer. Malah lagi sedap rasanya.

Nak taknak, saya kena akui kehebatan Vivix. Rumusan dari 4 bahan ekslusif anggur muscadine, purple carrot, Europian elderberry, polyganum cuspidatum.Vivix juga turut di iktiraf sebagai Super Excellent Brand dari Books Of Record.

Jadi kalau google testimoni Vivix, berjuta testimoni yang best-best. Dari sekecil-kecil masalah kesihatan, sampai lah ke penyakit kronik. Alhamdulillah dgn izinNya


Dalam kajian pakar pemakanan dan perubatan, setakat hari ini Vivix adalah Punca Pesakit Kanser Diabetis Gout Stroke Leukimia jimat beribu-ribu ringgit dan dapat menyelamatkan nyawa kerana pesakit semakin sihat dan menikmati gaya hidup yang lebih baik dari sebelum ini.

Cepat2 tau, sebab anytime boleh licin! .

Konsultasi percuma!

Ini lah antara punca VIVIX antara produk laku keras!!

Bagaimana Vivix Shaklee boleh membantu mengawal penyakit diabetes?

Membantu Mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin

Antioksidan yang terkandung dalam vivix dapat membaikpulih sel dan dalam masa yang sama menjadi pelindung kepada sel tubuh.

Membantu Mengawal Kadar Kepekatan Gula Di Dalam Darah

Pencernaan karbohidrat akan menghasilkan tenaga gula yang menjana tenaga untuk tubuh manusia. Polifenol adalah bahan yang dihasilkan oleh anggur muscadine akan memperlahan proses pencernaan dan mencegah penyerapan karbohidrat dalam darah pada kadar yang cepat. šŸ‡Mengurangkan Risiko Kerosakan Mata Dan Mempercepat Proses Penyembuhan Luka.

Perkara yang sering menghantui pesakit diabetes dan seharusnya waspada kepada yang sihat ialah pesakit diabetes berisiko untuk hilang daya penglihatan dan apabila terluka ianya lambat sembuh dan sehingga satu tahap kaki terpaksa dipotong kerana jangkitan kuman.

Promosi vivix bulan ni
Buy 2 less 5%
Buy 6 free 1

Your Beauty and Health Expert
016-2770353
Nurul Nadia Yahya

\