Friday, 20 January 2017

Makanan Punca Anak Sihat dan Bijak, Tanpanya Anak Akan Kurang Zat


.
Assalamualaikum semua..
.
Setiap ibu bapa inginkan yang terbaik untuk anak-anak kan..samalah macam Nadia, mesti nak bagi yang terbaik untuk anak-anak..☺
.
2, 3 hari ni bila Nadia scroll facebook, nampak ramai jugak kawan2 yang update anak tak sihat ada yang sampai kena warded.. Allahu, tak sanggup rasanya tengok anak-anak yang kecil dicucuk jarum atau ambil darah, utk test....😭😭
.
Sesungguhnya semua ini ujian dari Allah swt pada hamba-hamba yang dikasihinya... semoga semua kawan Nadia ni tabah menghadapi ujian ni..💪🏻
.
Teringat Nadia kata-kata ustaz dulu.. "apabila kita sakit, baru lah kita hargai waktu kita sihat"... sebagai manusia.. Nadia hanya ada doa dan usaha.. yang lain Nadia serahkan pada Allah kerana perancangan Allah lah yang terbaik untuk Nadia dan keluarga...

Bila berusaha, Nadia mohon sangat agar dimurahkan rezeki untuk Nadia dan suami beri yang terbaik pada family.. ye lah, anak ni kan amanah Allah yang terbesar.
.
Bagi mereka benda yang elok-elok, yang sihat.. sebab Nadia tak pasti dalam makanan yang Nadia bekalkan pada anak-anak tu, cukup ke tidak nutrisi nye, Alhamdulillah Nadia dapat guna dan beri supplement yang terbaik pada anak-anak Nadia..
.
Hasil konsisten berikan supplement memang Nadia nampak hasilnya dlm 2-3 kali guna.. Alhamdulillah, syukur... Ayra Sofia sehingga ke hari ni tak pernah lagi tidak sihat yang teruk.. Aqil Harith pulak, sejak konsisten bagi supplement pada dia, dia tak ada lagi diserang demam, selsema, batuk dengan mudah..
.
Alhamdulillahhh Alhamdulillah.. terima kasih ya Allah, Engkau lorongkan hati ku untuk mencuba supplement yang terbaik ini..
.
Kawan-kawan yang nak juga cuba, meh whatsapp Nadia..Nadia share dengan uolls apa yang sesuai..
.
Your trusted SID
Nadia 019-255 9377