Daftar Ahli

INGIN MEMULAKAN BISNES DARI RUMAH?

ADEKAH ANDA PENGGUNA PRODUK SHAKLEE TAPI TIDAK TAHU BAGAIMANA INGIN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE?

INGIN MEMULAKAN PERNIAGAAN DENGAN MODAL YANG RENDAH?

ANDA INGIN MENJADI SEORANG PENGEDAR SHAKLEE YANG BERJAYA?

JOM! Daftar Sebagai Ahli Seumur Hidup Bersama kami

AWAS! Tahukah anda ramai pengedar yang GAGAL di dalam perniagaan Shaklee kerana mereka tidak di bimbing dengan cara yang betul?


"Hari ini anda bakal memperolehi bimbingan dan tunjuk ajar dari Master Coach Bisnes Shaklee sehingga anda menjana pendapatan 5 angka sebulan".
Jom! kita bersama-sama sihat dan kaya dengan Shaklee. Dengan hanya memerlukan "initial investment" untuk pendaftaran keahlian sebanyak RM68.90 sahaja.

Anda Belajar Sampai Kaya! 
Dan semuanya hanya dilakukan dari RUMAH.

Ia betul sahabat semua... Segala bisness ini, anda boleh lakukan di rumah secara Online semata-mata... dan sistem ini telah terbukti, ramai suri rumah dan usahawan online yang sebelum ini tidak tahu apa-apa tentang bisnes sudah mencapai kejayaan yang luar biasa hasil didikan Coach Master Shaklee didalam group kami.

OOppss.. Sebelum Nadia terlupa, pendaftaran keahlian ini boleh jadi PERCUMA jika anda membuat pembelian produk yang bernilai RM650 dan keatas dalam "single" resit. Memang tidak disangka-sangka kan.. 

Selepas menjadi ahli, anda GUNA produk, dalam masa yang sama, anda pula TERPAKSA sihat dan Cantik dan Nadia akan ajar bagaimana anda boleh terima DUIT TANPA henti.

Seronoknya bersama SHAKLEE.

Ramai yang tidak percaya dengan modal serendah ini anda mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan. Hari ini, Group Master kami dah membuktikan walaupun mereka ini suri rumah tangga, mereka juga boleh menjana pendapatan puluhan ribu dengan SHAKLEE.

Bayangkan, sambil-sambil menjaga anak dan membuat kerja rumah, sempat lagi berniaga online. Semuanya telah tersedia, hanya anda perlu menduplikasi sistem yang ada dan jika kami boleh berjaya, anda sudah pasti boleh lakukan lebih baik dari apa yang kami ada hari ini. Percayalah, yang anda juga boleh berjaya seperti rakan-rakan di Shaklee.


5 SEBAB KENAPA PERLU MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Sebagai Ahli Seumur Hidup Shaklee. Anda Boleh Membeli mana-mana produk pada  HARGA AHLI. (25% less than retail price). Kebiasaanya, Shaklee akan mengadakan promosi bulanan khas untuk ahli sahaja. Belian sewaktu promosi jauh lebih murah sehingga 40% dari harga pasaran.

2) Sebagai Ahli Seumur Hidup Shaklee anda akan memperolehi pendapatan bulanan walaupun hanya sebagai pengguna. CASH BONUS adalah perkongsian keuntungan besama dari pembelian/jualan pada setiap bulan.

3)  Boleh dapat Vitamin Secara Percuma. Jangan TERKEJUT, Nadia beli untuk diri sendiri pun boleh dapat bonus tau, Selain itu boleh cover belian vitamin yang kita makan. Dapat VITAMIN PERCUMA! Siapa tak nak kan...

4) Dalam mana-mana bisnes, jika kita nak pegi cepat buat sorang-sorang. TETAPI jika kita nak pegi jauh kita buat bersama. Dengan Nadia kita adakan usaha bersama pada setiap perkara. Kita belajar bersama, kita kaya juga bersama-sama. Kita guna platform yang sedia ada dari "Senior Member". Dalam group Nadia ramai usahawanita yang sangat-sangat inginkan kesihatan dan kejayaan dalam perniagaan. Jom kita bersatu!

5) Selain support dari Nadia, setiap Ahli bersama Nadia akan di bantu oleh Master Distributor yang hebat dan boleh mengikuti secara Eksklusif group FACEBOOK dan WHATSAPP untuk info produk, konsultasi, testimonial dan tips.


DAFTAR SEKARANG!
Daftar Keahlian Shaklee anda hari ini dan mulakan bisnes Shaklee bersama Shaklee Majestic Empire.

 2 pilihan untuk anda mendaftar :


1. Yuran Keahlian hanya RM68.90 Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi katalog, product guide dan business manual dan lain-lain lagiATAU2. PERCUMA jika membuat pembelian 200uv dalam 1 Resit bersamaan RM650 (belum termasuk gst). Automatik layak mendapat cash bonus juga bernilai RM30++Boleh hubungi saya untuk mendaftar atau gunakan Shaklee ID 1234207( Nurul Nadia Yahya) sebagai SPONSORCuma daftar, gunakan produk, kumpul points dan bila anda berjaya kumpul sejumlah point dalam sebulan anda akan layak mendapat CASH BONUS.. Makan sendiri pun boleh dapat bonus tau.. ;)Bagi yang serius ingin menjana pendapatan setelah mendaftar keahlian Shaklee bersama kami.. Kami akan bimbing anda sehingga berjaya..Tunggu.. Ada cara mudah lagi sekiranya ingin Daftar Ahli Shaklee di bawah Shaklee majestic Empire. Anda hanya perlu isi details dengan klik link di bawah ini. Kemudian Klik Join Now dan terus isi details anda. Semuanya mudah secara online kan...
http://shaklee.com.my/?joinnow=1234207