Thursday, 19 January 2017

Promosi Vivix 2017 Tinggal 11 Hari Saja Lagi

Sedang mencari harga yang menarik untuk Vivix Shaklee? Yes! Bulan ini kami di KedaiVitaminKL sedang mengadakan promosi untuk mereka yang ingin mencuba atau pengguna tegar Vivix Shaklee di Malaysia. Iye.. betul, anda tidak silap baca. Mulai 1 Januari sampai 31 Januari 2017 Vivix Shaklee di jual pada harga promosi RM403.00 Sebotol dan ia hanya untuk bulan ini sahaja.

Lekas! Sebelum Stok kami di sambar HABIS, TEMPOH promosi tinggal 11 hari sahaja lagi!


Siapakah Yang Harus Mengambil Vivix Shaklee?

Oleh kerana Vivix berada didalan kumpulan makanan Polifenol iaitu kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel. Minuman kesihatan ini boleh di ambil semasa sihat dan ia juga mampu membaik pulih sel-sel rosak akibat penyakit jantung, darah tinggi, diabetes, kencing manis, strok, angin ahmar, alzheimer mahupun SLE – auto immune.

Selain dari penyakit diatas, ia juga amat sesuai untuk pesakit kanser.

Kenapa ?

Kerana bahan utama Vivix Shaklee merupakan Anggur Muscadine yang mengandungi asid ellagik berkepekatan tinggi yang mampu menghentikan proses kimia penyebab kanser, anti virus dan anti bakteria yang terjadi didalam tubuh manusia. Oleh kerana Vivix Shaklee ini megandungi anti oksidan yang tinggi ia TIDAK sesuai di ambil oleh penguna yang sedang hamil.

Minuman kesihatan Vivix juga mampu membaiki sel-sel tubuh pesakit yang mempunyai masalah seperti keradangan, sakit otot dan asma. Malah ia turut membantu anda yang ingin lebih subur serta mengurangkan berat badan.

nak tahu apa lagi Vivix mampu buat untuk anda?

Hubungi hotline number kami... 

016-2770353
Your beauty Health Consultant
Nadia Yahya