Friday, 27 January 2017

Belajar Bisnes Online Shaklee Sampai Kaya Dan Berjaya

Assalamualaikum wbt...
.
Hi uolls,
.
Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi untuk semua nikmat dan rahmat dariNya..
.
Lama Nadia menyepi dari berblogkan..haha..2, 3 hari tu rasa dah lama sangatt taw.. sorry taw uolls, Nadia bizi sikit mengaturkan urusan harian..πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Actually Nadia nak share dengan uolls, yang target yang Nadia tetapkan untuk bulan Januari 2017 ni, Alhamdulillah dah TERCAPAI..πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
Antara target Nadia ialah:
.
🌹nak rank up SUPERVISOR dalam bisnes Shaklee
🌹nak achieve bonus bisnes 4 angka..
.
Alhamdulillah..pada 23hb yang lepas Nadia dah berjaya rank up ke SUPERVISOR dan setakat semalam bonus updated Nadia dah capai RM2XXX..Alhamdulillah..
.
Perniagaan ni tak mudah untuk Nadia yang totally zero mengenai bisnes..memanglah Nadia pernah study bisnes dulu tapiii teori dan praktikal tak sama uolls..πŸ˜…
.
Tapi Nadia yakin walaupun start at zero, Nadia boleh jadi hero untuk bisnes ni..insyaAllah, Nadia target nak achieve rank tertinggi dalam Shaklee iaitu master coordinator by next year..dan yang paling penting Nadia nak buat bisnes sampai KAYA & BERJAYA! πŸ’ͺ🏻
.
Biarlah bisnes Shaklee ni jadi my lifetime bisnes..yang akan jadi jambatan kepada kejayaan di akhirat nanti..
.
Kalau uolls nak tahu, Nadia mengambil masa 5 bulan untuk rank up as supervisor ni..kalau Nadia boleh, uolls mesti lagi boleh kan..
.
Sekarang Nadia nak open kepada 5 orang sahaja yang nak join Shaklee Majestic Team dan buat bisnes sampai KAYA & BERJAYA..whatsapp Nadia sekarang taw..😘
.
Nadia Yahya
019-255 9377
Founder Shaklee Majestic Team