Harga Vivix Shaklee


NOTICE: 
Beware of Fake Product that Sale unbelievably ON CHEAP price. Please ensure to buy from authorize Shaklee Independent Distributor with valid ID. Any purchase who are not from the right source may contain prohibited mixture and may cause damage to user. We (kedaivitaminKl) are not responsible for any loss or damage whatsoever caused resulting from product with unauthorized personnel.

Sedang mencari harga yang menarik untuk Vivix Shaklee?

Yes! Bulan ini kami di KedaiVitaminKL sedang mengadakan promosi untuk mereka yang ingin mencuba atau pengguna tegar Vivix Shaklee di Malaysia. Iye.. betul, anda tidak silap baca. Mulai hari ini sampai 31 Januari 2017 Vivix Shaklee di jual pada harga promosi RM403.00 Sebotol dan ia hanya untuk bulan ini sahaja.

Lekas! Sebelum Stok kami di sambar HABIS, promosi berjalan selama 31 hari mulai dari sekarang!

Apa itu Vivix Shaklee?
Pada mereka yang masih samar-samar tentang kebaikan Vivix Shaklee, boleh baca artikel khas yang Nadia buat untuk anda di bawah :

Sumber Vivix Shaklee :
Vivix Shaklee Botanical Beverage Mix adalah penemuan "revolusioner" dalam bidang khasiat pemakanan polifenol. Ia adalah minuman kesihatan dari empat sumber alam botani  iaitu Anggur MuscadineLobak UnguElderberryPolyganum Cuspidatum dan Resveratrol yang menjadikannya minuman anti penuaan terbaik di dunia. Minuman ini 100% dari sumber alam semulajadi.Siapakah Yang Harus Mengambil Vivix Shaklee?

Oleh kerana Vivix berada didalan kumpulan makanan Polifenol iaitu kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel. Minuman kesihatan ini boleh di ambil semasa sihat dan ia juga mampu membaik pulih sel-sel rosak akibat penyakit jantung, darah tinggi, diabetes, kencing manis, strok, angin ahmar, alzheimer mahupun SLE – auto immune.

Selain dari penyakit diatas, ia juga amat sesuai untuk pesakit kanser. 

Kenapa ? 
Kerana bahan utama Vivix Shaklee merupakan Anggur Muscadine yang mengandungi asid ellagik berkepekatan tinggi yang mampu menghentikan proses kimia penyebab kanser, anti virus dan anti bakteria yang terjadi didalam tubuh manusia. Oleh kerana Vivix Shaklee ini megandungi anti oksidan yang tinggi ia TIDAK sesuai di ambil oleh penguna yang sedang hamil.

Minuman kesihatan Vivix juga mampu membaiki sel-sel tubuh pesakit yang mempunyai masalah seperti keradangan, sakit otot dan asma. Malah ia turut membantu anda yang ingin lebih subur serta mengurangkan berat badan.

Adakah anda seorang perokok? Sedang bercita-cita untuk berhenti merokok tetapi tidak berjaya? Berita baik juga untuk perokok ! Dengan mengambil Vivix beberapa kali, keinginan untuk merokok akan kurang dan hilang dengan sendirinya.

Harga Vivix Shaklee ?
Harga sebotol Vivix adalah RM503.50 dengan kandungan produk sebanyak 150 ML.

Promosi 1 : Beli & Jadi Ahli Shaklee Seumur Hidup


Normal Price: RM503

Harga Termasuk Keahlian Shaklee: RM475
~ Penjimatan sebanyak RM33 dari harga biasa.
~ Setiap belian Vivix Shaklee termasuk penghantaran dan kit pengedar.
~ Selepas ini boleh beli Vivix pada Harga RM403.00 TETAP.
~ Perolehi kesemua Manfaat Keahlian Shaklee.
~ FREE Postage (Jimat RM10).


~ Berpeluang bercuti ke luar negara.
~ Berpeluang untuk memiliki kereta mewah (BMW 3 Siries, Mercedes 305L, Panamera, atau Toyota Alphard, Toyota Vellfire atau Estima.

** Stok terhad. Tawaran khas dari 1 Januari 2017 - 31 Januari 2017 sahaja.

~ COD Percuma Area Bukit Tinggi Klang
~ Special Delivery URGENT 24 JAM juga di sediakan. 


Saya HANYA mahu membeli sahaja TIDAK dengan ahli?


Sebenarnya ada banyak kelebihan yang kita akan dapat bila menjadi ahli di Shaklee. Ada 3 sebab kenapa anda perlu menjadi ahli Shaklee. 


Sebab yang pertama adalah harga belian anda mulai hari ini adalah dengan harga dealer. Apabila belian anda telah mencukupi, Shaklee akan Cash Back wang belian ke bank akaun anda setiap bulan.


Sebab yang kedua adalah, apabila belian kumpulan anda membesar dan mencukupi syaratnya, Shaklee akan menghadiahkan anda sebuah kenderaan mewah sebagai kenderaan rasmi anda bersama Shaklee. 


Sebab yang ketiga pula kebiasaanya apabila belian terkumpul dari kumpulan anda membesar anda akan di jemput untuk mengikuti lawatan sambil melancong ke luar negara, ia dipanggil Conference Bonus. 

Menarik kan?Walau bagaimanapun, keputusan muktamad di tangan anda. Anda MASIH boleh membeli Vivix Shaklee pada harga di bawah, TETAPI ia amat TERHAD dan berdasarkan stok available sahaja.


Promosi 2 : Beli Vivix Shaklee dengan POS Percuma

Normal Price: RM503
Harga TIDAK Termasuk Keahlian Shaklee: RM403
~ Lebih Penjimatan sebanyak RM100 dari harga biasa.
~ FREE Postage (Jimat RM10).
** Stok terhad. Tawaran khas dari 1 Januari 2017 - 31 Januari 2017 sahaja.
~ COD Percuma Area Bukit Tinggi Klang
~ Special Delivery URGENT 24 JAM juga di sediakan.

Nak tahu bagaimana anda boleh dapat keahlian Percuma? 

Psss.. nak tahu tak bagaimana Nadia dapat Vivix ni cara Percuma setiap bulan? Ade cara dia.. tapi Rahsia ni akan di bongkar untuk Member Kelab Nadia sahaja... Jom join...

Hubungi Nadia di talian 016-2770353 segera!

Khas untuk 5 pelanggan yang layak sahaja.
http://shaklee.com.my/?joinnow=1234207

YOU ARE NOW VIEWING A 
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
 PAGE WITH VALID ID : 1234207Special Delivery URGENT 24 JAM Area :
Klang, Shah Alam, Kota Kemuning, USJ, Kelana Jaya, Damansara, Puchong, Bangi, Kajang, Kepong, Selayang, Wangsa Maju, Setapak, Kota Damansara, Sri Hartamas, Kuala Lumpur City Center.