Tuesday, 27 December 2016

Promosi Vivix pada Januari 2017

Assalamualaikum wbt..

Ok..dah excited sangat malam ni, tak sabar dah, tak leh tunggu esok pon..nak announce jugak malam2 ni..hehe..next month Shaklee buat sales VIVIX uolls...si tonik ajaib yang tinggi kandungan anti oksidan nye, sesuai untuk orang yang ade masalah jantung, kanser, darah tinggi, kencing manis, kesuburan dan macam-macam lagi lah.. banyak sangat fungsi dia Nadia nak cerita..

Sape yang nak tahu ape Vivix ni mampu buat untuk diri uolls boleh PM atau Whatsapp ke talian pantas nadia 019-2559377.

InshaaAllah Nadia akan explain kat uoolss benefit Vivix dan share testimonial user yang dah baik bila consume si Vivix ni.